Monique Bosch

Het Gelders Opleidingsinstituut verzorgt een groot aantal opleidingen in de uiterlijke verzorging. Het is ook mogelijk een aantal van deze opleidingen te combineren. Zo kunt u uw kennis zowel verdiepen als verbreden. Wilt u meer weten? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie

U bent op zoek naar een opleiding in de uiterlijke verzorging. Om een nieuw vak te leren of om uw klant meer te kunnen bieden. Wij bieden beide mogelijkheden aan.
U krijgt les in kleine groepen en wordt begeleid door deskundige docenten, met veel praktijkervaring. Onze praktijkgerichte opleidingen geven u de juiste kennis om uw vak op de juiste manier uit te oefenen. Als u de wil heeft om een opleiding te volbrengen, dan zullen wij er alles aan doen om dit moge-lijk te maken en u daarbij te helpen. Of u nu aan de slag wilt als (allround) schoonheidsspecialist, nagelstylist, (medisch) pedicure, visagist of masseur: wij hebben voor u de juiste opleiding. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse specialisaties en vervolgopleidingen.
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Wij geven u dan een uitgebreid studieadvies op maat, en u kunt dan zelf de unieke sfeer proeven van onze school. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten!

          

Onze geschiedenis

Bij de start in 1979 begonnen we met het opleiden van schoonheidsspecialisten aan volwasse-nen. Hiervoor waren toen nog geen MBO opleidingen. Wat ons sinds dat allereerste begin drijft is het opleiden tot professionals. Nadat de eerste opleidingen een succes waren is het aanbod aan opleidingen flink uitgebreid. In 1996 kregen de opleidingen Schoonheidsspecialist en Pedicure een wettelijke erkenning op MBO-3 niveau. Een paar jaar geleden zijn daar de MBO-4 opleidingen Allround Schoonheidsspecialist en Medisch Pedicure bijgekomen. De andere opleidingen kennen geen wettelijke erkenning, maar worden de opleidingen die wij verzorgen erkend door de verschillende branches. Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Particulier Onderwijs. Deze geschillencommissie is een initiatief van de branchevereniging NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en de Consumentenbond. Ook op dit vlak is de kwaliteit gewaarborgd.

                    

Monique Bosch
Monique Bosch

Directeur

Janny Rison
Janny Rison

Docent Visagie

De vrijheid om leerlingen kennis te laten maken met het visagie vak, ze te motiveren en stimuleren alles uit de opleiding te halen om een goede visagiste te worden maakt het lesgeven bij het Gelders Opleidings Instituut tot een super leuk onderdeel van mijn werk. Love my job!!!