Bij ons krijg je les in kleine groepen en wordt je begeleid door deskundige docenten die veel praktijkervaring hebben. Onze praktijkgerichte opleidingen geven je de kennis om het vak op de juiste manier uit te oefenen. 
Wil je een succesvolle toekomst in de uiterlijke verzorging? Wij als Gelders Opleidingsinstituut kunnen je hiermee verder helpen. Of je nu wilt beginnen aan de opleiding (allround) schoonheidsspecialist, nagelstilist, (medisch) pedicure, sport -of wellness masseur of visagist; wij hebben de juiste opleiding voor jou.  Ook bieden we diverse specialisaties en vervolgopleidingen.  Wil je graag meer informatie of advies op maat? Aarzel dan niet en bel ons op 026-4452149 voor een vrijblijvend gesprek of kom naar een Open Dag!

          

Onze geschiedenis

Het jaar 1979 was voor ons het begin van het opleiden van volwassene tot schoonheidsspecialisten. In deze tijd waren er nog geen MBO opleidingen. Wat ons sinds het begin heeft gedreven heeft is het opleiden tot ‘professionals’. Dit doen wij met heel veel passie en plezier. Nadat we succes hadden geboekt met het aanbieden van de eerste opleidingen hebben we ons uitgebreid. Zo kregen in 1996 de opleidingen schoonheidsspecialist en pedicure een wettelijke erkenning op het MBO-3 niveau. Een aantal jaren later zijn daar ook de MBO-4 opleidingen Allround schoonheidsspecialist en Medisch pedicure bijgekomen. Voor alle opleidingen geldt dat we zijn aangesloten of erkend bij de verschillende branches. Ook zijn we aangesloten bij de geschillencommissie Particulier Onderwijs. Dit is een initiatief vanuit de branchevereniging NRTO ( Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en de Consumentenbond. Dus ook voor alle anderen opleidingen die we bieden wordt de kwaliteit gewaarborgd.

                    

Monique Bosch
Monique Bosch

Directeur

Sinds 2000 directeur van het Gelders Opleidingsinstituut, een kleine school met persoonlijke aandacht en een professionele aanpak.