Al 38 jaar is het Gelders Opleidingsinstituut een begrip op het gebied van opleidingen voor de uiterlijke verzorging. Het Gelders Opleidingsinstituut staat dan ook garant voor kwaliteit, veel persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. De hoge slagingspercentages, en de vele enthousiaste reacties van oud-studenten, zijn daarvan het bewijs. 

Wij bieden een compleet pakket praktijkgerichte opleidingen. Of u nu aan de slag wilt als schoonheidsspecialist, nagelstylist, (medisch) pedicure, visagist of masseur: wij hebben voor u de juiste professionele opleiding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse specialisaties en vervolgopleidingen. Ook geven wij een onmisbare uitgebreide cursus over het ondernemerschap. Hiermee legt u de basis voor een succesvolle start van uw eigen zaak. 

Bij het Gelders Opleidingsinstituut krijgt u les in kleine groepen. U bent dan ook verzekerd van een gedegen begeleiding door onze deskundige docenten. Deze docenten zijn allemaal vakmensen, met de nodige vakkennis en uiteraard uitgebreide ervaring in de praktijk. Onze praktijkgerichte opleidingen zijn erop gericht u de juiste kennis te geven om het vak van uw keuze op de juiste manier uit te oefenen. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de praktijk én de noodzakelijke theorie. 

Bij ons staat u – als cursist – centraal. De sfeer van openheid en vertrouwen is kenmerkend voor “het Gelders”. De cursisten en docenten respecteren en inspireren elkaar. Als u de wil heeft om een opleiding te volbrengen, dan zullen wij er alles aan doen om dit mogelijk te maken en u daarbij te helpen. 

Onze opleidingen zijn gericht op de zelfstandige beroepsuitoefening en/of de praktijkuitbreiding. Een aantal van onze opleidingen is erkend door het Ministerie van Onderwijs. Voor de wettelijk erkende opleidingen krijgen wij jaarlijks een controle door de Inspectie van het onderwijs. Dat betekent dat ook u op het Gelders Opleidingsinstituut een volwaardig MBO diploma kunt behalen. Vele cursisten gingen u inmiddels al voor! 

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de Geschillencommissie Particulier Onderwijs. Deze geschillencommissie is een initiatief van de branchevereniging NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en de Consumentenbond. Ook op dit vlak is de kwaliteit van ons onderwijs dus gewaarborgd. 

Wil jij ook starten met een van onze opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging? Dan ben je van harte uitgenodigd om op korte termijn vrijblijvend op intakegesprek te komen.Tijdens jouw bezoek aan het Gelders Opleidingsinstituut krijg je een rondleiding door de school, kun je studieboeken inkijken en is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Is de opleiding al gestart? Geen probleem, wij bieden namelijk een instroomtraject aan tot aan de herfstvakantie. Het bijwonen van een gedeelte van de les behoort ook tot de mogelijkheden, je maakt kennis met de docent en ontmoet de huidige groep cursisten waar jij misschien ook deel van uit gaat maken.

Wil jij gebruik maken van dit aanbod? Neem dan contact met ons op via 026-4452149 of stuur een mail naar info@geldersopleidingsinstituut.nl zodat er een afspraak kan worden ingepland. Wij geven u dan een uitgebreid studieadvies op maat, en u kunt dan zelf de unieke sfeer proeven van onze school. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten!.