De juiste vakkennis is echter meestal nog niet voldoende om een succes te maken van uw eigen bedrijf. Tijdens deze cursus komt aan de orde hoe u bijvoorbeeld een goed ondernemersplan schrijft, uw bedrijf presenteert en welke ICT hulpmiddelen u in de praktijk kunt gebruiken. Voor dit onderdeel legt u een digitaal portfolio aan.

Lesdag 
Maandag
Tijden 
19:00 - 22:00 uur
Start 
november 2023
Duur 
5 dagdelen *
Toelatingseisen 
Geen
Studiebelasting 
4 uur per week (excl. les)
Cursuscode 
OVH

De overige lesdagen zijn : nog niet bekend

Kosten 
Lesgeld 
€ 510,00
Boeken 
€ 50,00

*) Instroom met vrijstelling voor niveau 3 : alleen de laatste 2 lesdagen.

De kosten van het portfolio (€ 50,00) en het assessment (€ 200,00) worden apart in rekening gebracht.  Het examen bestaat uit een portfolio die door TCI via een assessment beoordeeld wordt. Voor meer informatie zie de website van TCI.

Inschrijven

Financiële aspecten 
Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget van € 810,=
Gewicht 
-5
Medisch pedicure is een vervolgopleiding voor pedicures die in het bezit zijn van het MBO-3 of vak/branche diploma (ProVoet erkend). Na het behalen van het branche diploma Medisch pedicure (erkend door ProVoet) heeft u de benodigde kennis en vaardigheden om specialistische behandelingen uit te voeren. 
Medisch pedicure is een vervolgopleiding voor pedicures die in het bezit zijn van het MBO-3 diploma Pedicure of een door ProVoet erkend branche diploma Pedicure. Na het behalen van het diploma Medisch pedicure heeft u de benodigde kennis en vaardigheden om specialistische behandelingen uit te voeren. Als medisch pedicure kunt u zich inschrijven in...